Magamról

Üdvözlöm!

portre
Szülész-nőgyógyász a hivatásom.
Jelenleg a Rákospalotai rendelőintézet nőgyógyászati és várandós gondozói rendelésén, a Béke téri rendelő Egynapos Sebészetén, Róbert Károly Magánkórházban és a hozzá kapcsolódó Budakeszi úti Róbert Rendelőben valamint a G1 Intézetben dolgozom.

Ars poeticám:
A gondolatainkhoz kapcsolódó érzelmek, testünk különböző pontjaiba kisugárzódó érzéseket váltanak ki belőlünk. Amikor ezek az érzelmek hangsúlyosan befolyásolják életvezetésünket, akkor a kisugárzó érzések szervrendszereinkben először működésbeli majd anatómiai elváltozásokban, vagyis betegségekben nyilvánulnak meg.

Az emberi psziché és a testi folyamatok kölcsönös egymásra hatásának megértése ad szilárd filozófiai alapot orvosi munkámban.

2012-ben szexológus és szexuálterapeuta szakképesítést szereztem a SOTE posztgraduális képzésén. A szakrendelések és a kórházi munka mellett ez új, inspiráló távlatot nyitott meg és létrehoztam az Emotional Dating Kft-t, mely a weboldalán keresztül segíti az érdeklődőt érzelmi élete kiegyensúlyozott vezetésében és a párválasztásban. Az ehhez kapcsolódó személyes tanácsadást az Óbuda Magánrendelőben végzem.